Even voorstellen

Welkom bij Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse.

Ik ben Hans Josiasse, en ik wil je graag vertellen over ons verhaal en wat wij voor jou kunnen betekenen met onze expertise taxatie en vastgoedadvies in Zeeland.

Even voorstellen Middelburg Centrum Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse Middelburg, Zeeland

In 1969 werd de basis gelegd voor ons bureau, dat sindsdien is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Zeeland. Als het gaat om taxatie en vastgoedadvies in Zeeland voor woningen en appartementen kunt u bij ons terecht. Ons kantoor bevindt zich aan de Lange Noordstraat 48 in Middelburg, gehuisvest in het historische voormalige Postkantoor, nu bekend als “De Post,” een modern bedrijfsverzamelgebouw.

In 2000 kreeg ik de kans om het stokje over te nemen en werd ik beëdigd voor de rechtbank in Middelburg. Sindsdien ben ik met toewijding en plezier als taxateur aan de slag, altijd op zoek naar manieren om aan de hoogste normen te voldoen.

Onze professionaliteit wordt bevestigd door certificering van NRVT, Afdeling Wonen, en ons lidmaatschap van de NVM, de grootste branchevereniging voor makelaars en taxateurs. We blijven scherp door voortdurende bijscholing, zodat we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Met trots kijken we terug op een indrukwekkend portfolio van taxaties in plaatsen zoals Goes, Middelburg, Vlissingen en de directe omgeving Zeeland. Bij ons staat maatwerk hoog in het vaandel. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom bieden we tarieven die zijn afgestemd op het specifieke doel en de omvang van de taxatie, rekening houdend met jouw individuele wensen en omstandigheden.

In het hart van Middelburg, met zijn rijke geschiedenis, bieden wij niet alleen eersteklas vastgoeddiensten, maar ook kwaliteit en waarde. Bij Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse delen we niet alleen onze expertise maar ook ons verhaal van groei en toewijding. Voor al jouw vastgoedbehoeften nodig ik je uit om deel uit te maken van onze geschiedenis. Neem gerust contact met ons op. Ik sta klaar om je te assisteren en betrouwbare taxatiediensten te bieden.

Namens Taxatiebureau Geschiere-Josiasse,

Hans Josiasse

Onze Missie​

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bieden van onafhankelijke en kwalitatieve taxaties, gedreven door onze toewijding aan voortdurende groei en verbetering. Gecertificeerd door NRVT en aangesloten bij NVM, zijn we trots op onze professionaliteit en integriteit.

Onze Visie​

Onze visie is ambitieus. We willen de leidende autoriteit blijven in het verstrekken van deskundige taxaties en aankoopbemiddeling. Door constant te leren en te innoveren, streven we naar het stellen van nieuwe normen voor kwaliteit en onafhankelijkheid in onze branche.

Onze Waarden​

Professionaliteit
Onafhankelijkheid
Kwaliteit
Toewijding
Vakmanschap
Klantgerichtheid
Innovatie
Scroll naar boven