Diensten

Overzicht van onze Diensten

Welkom bij Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse, waar we u met onze diensten begeleiden op de weg naar zekerheid in vastgoed. Met onze expertise in “taxatie en aankoopbegeleiding” staan we paraat om uw vastgoedervaring soepel en succesvol te laten verlopen. Van nauwkeurige taxaties tot begeleiding bij aankoop, wij zijn uw betrouwbare metgezel. Ontdek hoe wij, met toewijding en professionaliteit, u ondersteunen bij elke stap van uw vastgoedreis. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw vastgoedplannen de nodige richting.

Taxatie

Bij Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse hebben we onze diensten gefocust op taxatie en aankoopbegeleiding van woonhuizen en appartementen.

Onze taxaties kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, waaronder:
 
          – Afsluiten hypotheek
          – Aankoop of verkoopbeslissing
          – Boedelscheiding
          – Fiscale doeleinden
          – Herbouwwaarde voor opstalverzekering


Onze exclusieve focus op taxaties waarborgt onze onafhankelijkheid, waarmee we uw belangen met toewijding behartigen. Bij Taxatiebureau Geschiere-Josiasse streven we naar zorgvuldige en professionele taxaties, waarbij we uw specifieke behoeften en situatie altijd in overweging nemen.

Met jarenlange ervaring en een constante toewijding aan kwaliteit zijn we uw betrouwbare partner voor alle vastgoedtaxaties. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw unieke vastgoedbehoeften.

Dienst taxaties van Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse
Dienst aankoopbegeleiding van Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse

Aankoopbegeleiding

Het aanschaffen van een woning is geen alledaagse bezigheid voor de meeste mensen. Bij Taxatie- en adviesbureau Geschiere-Josiasse staan wij voor u klaar als uw aankopend makelaar om uw belangen te behartigen en te streven naar de meest gunstige aankoopprijs.

Wij onderscheiden ons door volkomen objectief en onafhankelijk te opereren, aangezien wij zelf geen objecten te koop aanbieden. Onze aanpak bij aankoopbemiddeling is gebaseerd op no cure no pay, wat betekent dat onze beloning afhankelijk is van het succes van uw aankoop.

Wat kunnen wij specifiek voor u betekenen?

          – Bepalen van een reële aankoopprijs: Met onze marktkennis en ervaring helpen wij u een realistische en faire aankoopprijs te bepalen, gebaseerd op de huidige marktomstandigheden.
          – Het voeren van de onderhandelingen: Als ervaren onderhandelaars staan wij aan uw zijde om de beste voorwaarden te bedingen en de onderhandelingen effectief te voeren.
          – Het opstellen/controleren van het koopcontract: Wij nemen de tijd om het koopcontract zorgvuldig te bekijken en op te stellen, waarbij we uw belangen nauwlettend in het oog houden.

In essentie begeleiden wij u gedurende het gehele kooptraject. Ons doel is uw belangen te behartigen en te komen tot een aankoop waar u volledig tevreden mee bent. Omdat wij taxaties uitvoeren kunnen wij u optimaal uw aankoop begeleiden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw woningaankoop met optimale voorwaarden en een gunstige prijs.

F.A.Q.​

Korte uitleg

Scroll naar boven